Zdravlje na prvom mestu

Saša Kovačević: Od homeopatije do kvantne medicine - probao sam sve što se moglo probati

1

Pevač Saša Kovačević, osim po hitovima kojima nas godinama časti, poznat je i po tome što izuzetno vodi računa o svom zdravlju. Aktivni treninzi, dobra ishrana i redovne posete lekaru - Sašin "kec u rukavu" u borbi protiv raznih oboljenja...

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

On je govorio o alergijama jednom prilikom i tome koliko je imao problema sa disanjem. Pre nekoliko godina, pevač je imao i operaciju. Ipak i danas, Saša mora da bude pažljiv, te je tako juče ujutru posetio Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Bio je na kontroli kod lekara kako bi mu bile prepisani kapi i lekovi, koji će mu tokom praznika pomoći da se zdravstveno bolje oseća.

S obzirom na to da su pred nama praznici, Saša je morao da dođe po dozu kapi koje mu olakšavaju disanje. Iako je bio u žurbi (za Banjaluku), medicinske sestre su ga spopadale da se fotografiše sa njima, a on im je izlazio u susret", kaže naš izvor blizak medicinskom osoblju koje brine o zdravlju pevača.

Saša Kovačević progovorio o prinovi: Voleo bih da prvo dobijem devojčicu

 

Pevač priznaje da ipak nije našao rešenje za svoje probleme...

Probao sam sve što se moglo probati, od homeopatije do kvantne medicine. Ne znam više šta nisam probao, ali nažalost, još nisam našao rešenje. Trenutno sam na terapiji koja mi relativno pomaže. Reč je o kapima koje su mi prepisali ljudi koji su specijalisti za ovu granu medicine. Počeo sam s tim i osećam promene, ali je daleko od izuzetnog stanja", rekao je za Blic Saša Kovačević, te dodao: "Skoro šest do sedam meseci godišnje promuklo pričam, malaksao sam i usporen", rekao je on, kojeg po povratku iz Bosne očekuje doček Nove godine u Zemunu, a onda i gusto popunjeni termini nastupa tokom januara, zbog čega će morati posebno da povede računa o svojim glasnim žicama.

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

 

makonda-tracker