nije time privlačio pažnju

On je omiljeni lik svih dama, a malo ko zna da je njegov otac ovaj slavni glumac: Bojan je svoju karijeru gradio bez ičije pomoći (FOTO)

3

Nakon spektakularne uloge u Montevideu, Bojana smo ponovo imali prilike da vidimo u popularnoj seriji Istine i laži. Iako je sličnost sa ocem velika, malo ko će ih povezati.

foto: Marina Lopičić

 

Venčao nas je sveštenik Lazar Manigoda. Govor koji je održao na kraju obreda bio je toliko dirljiv da sam zaplakao. Bio je sugestivan i neformalan, roditeljski nam se obratio i potpuno nas razoružao. Slikali smo se i onda otišli u klub u kojem smo organizovali proslavu", ispričao je Bojan tada za Gloriju.

Osim što mu daje savete kada je reč o poslu, Bojan sa ocem Miodragom često razgovara i o braku.

 

 

"Baš sam pre neki dan pričao sa ocem Miodragom kako mi dani brzo prolaze otkako sam u braku. Dok sam trepnuo, čini mi se, prošao je mesec. Taisa i ja smo živeli godinu zajedno pre venčanja. Ovo je samo nova dimenzija našeg odnosa. Kod mene se, zasad, ništa nije promenilo, jedino možda to što sad nosim burmu i što bi trebalo da se ponašam malo ozbiljnije", rekao je glumac u pomenutom intervjuu.

foto: Dragana Udovičić

 

makonda-tracker