nije lako

Radiću i boriću se za oboje: Milica Dabović otkriva kako je to biti samohrana majka (FOTO)

1

Kako je neposredno pred porođaj rešila da stavi tačku na ljubav sa Vukom, Milica Dabović je potpuno preuzela brigu o malenom Stefanu koji se sada centar njenog sveta. 

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Košarkašica Milica Dabović porodila se krajem decembra prošle godine i na svet donela svoje prvo dete, sina kog je i pre porođaja odlučila da nazove Stefan.

 

Iako je najavljivala udaju za oca svog deteta, izvesnog Vuka, do nje nije došlo jer je ovaj par ipak odlučio da se rastane, a očigledno će samo Milica voditi računa o detetu.

 

Naime, košarkašica je nedavno svom sinu uputila emotivnu poruku kojom je jasno stavila do znanja da će mu ona biti jedini roditelj:

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani 

 

 

foto: Printscreen

 

Tu sam... da te volim za oboje, čuvam za oboje, pazim za oboje, ljubim za oboje, mazim za oboje, skidam zvezde sa neba za oboje, tu sam da te činim srećnim za oboje, ispunjavam želje za oboje, radim za oboje, borim se za oboje... i ni jednoj majci koja je sama ništa ne treba biti teško...jer mi ćemo stvoriti naš mali raj za oboje!!! Ti si smisao mog života, sine moj", pisalo je u poruci.

 

Podsetimo, košarkašica je i ranije pominjala da Vuk i ona imaju nekonvencionalnu vezu i nikad nije želela da ga prikazuje u javnosti. Sve je iznenadila vest da se udaje, s obzirom na to da to nije bilo u planu, a sad je očigledno da je među njima sve gotovo.

 

 

makonda-tracker