otkrio detalje

Stefan Živojinović iskreno o otmici: Za moje roditelje to je bio najveći šok od kojeg ni dan danas ne mogu da se oporave (FOTO)

0

Mladi pevač je nedavno započeo svoju samostalnu karijeru. Ipak, iskustvo koje je doživeo kao dečak ostavilo je veliki trag na njegovoj porodici. 

foto: Damir Dervišagić

Za mene nije dobro da budu slabiji zbog kidnapovanja, iako je za njih to bio najveći životni šok. Ni dan-danas ne mogu da se oporave od toga, svako od nas ima traga traume iz tog perioda. Ne želim da me ljudi žale zbog nečega što sam odavno prevazišao i iz toga sam izvukao maksimum", izjavio je Stefan Živojinović u intervjuu za Glossy.

 

Stefan Živojinović otkriva kako se proslavlja Nova godina u njihovom domu: U našoj porodici pokloni su prevaziđeni (VIDEO)

 

Kako je Stefan tada imao osam godina, on kaže da je strah u toj situaciji bio normalna pojava, ali da je s vremenom naučio da sve okrene na šalu, te je i iz ovog iskustva izvukao nešto pozitivno.

 

U početku sam se plašio da ostajem sam i da idem negde, ali s vremenom sam to prevazišao. Pa neću valjda ceo život da se tresem i traumiram. Dobio sam drugu šansu da živim i uživam u svakom danu jer nikad ne znate šta može da vam se desi. Pronašao sam neko čisto svetlo u ovom ružnom i pokvarenom svetu", rekao je Stefan u intimnoj ispovesti. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker