otkrio detalje

Stefan Živojinović iskreno o otmici: Za moje roditelje to je bio najveći šok od kojeg ni dan danas ne mogu da se oporave (FOTO)

0

Mladi pevač je nedavno započeo svoju samostalnu karijeru. Ipak, iskustvo koje je doživeo kao dečak ostavilo je veliki trag na njegovoj porodici. 

foto: Franjo Matković
foto: Franjo Matković

Devedesete godine su porodici Živojinović doneli veliki stres traumatično iskustvo koje je zauvek ostavilo traga. Lepa Brena i Boba Živojinović su zbog otmice njihovog sina prošli kroz pravi pakao, a retko kada su o tom teškom periodu govorili u javnosti.

 

Stefan Živojinović godinama nakon otmice: Dobio sam drugu šansu da živim i uživam u svakom danu (FOTO)


Mladi pevač Stefan Živojinović nedavno je za Glossy magazin progovorio o ovom iskustvu. Stefan kaže da iako sa roditeljima ima odličan odnos, nikada ga nisu favorizovali i dozvolili da ovaj period postane prepreka u njegovom vaspitanju.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Damir Dervišagić

Za mene nije dobro da budu slabiji zbog kidnapovanja, iako je za njih to bio najveći životni šok. Ni dan-danas ne mogu da se oporave od toga, svako od nas ima traga traume iz tog perioda. Ne želim da me ljudi žale zbog nečega što sam odavno prevazišao i iz toga sam izvukao maksimum", izjavio je Stefan Živojinović u intervjuu za Glossy.

 

Stefan Živojinović otkriva kako se proslavlja Nova godina u njihovom domu: U našoj porodici pokloni su prevaziđeni (VIDEO)

 

Kako je Stefan tada imao osam godina, on kaže da je strah u toj situaciji bio normalna pojava, ali da je s vremenom naučio da sve okrene na šalu, te je i iz ovog iskustva izvukao nešto pozitivno.

 

U početku sam se plašio da ostajem sam i da idem negde, ali s vremenom sam to prevazišao. Pa neću valjda ceo život da se tresem i traumiram. Dobio sam drugu šansu da živim i uživam u svakom danu jer nikad ne znate šta može da vam se desi. Pronašao sam neko čisto svetlo u ovom ružnom i pokvarenom svetu", rekao je Stefan u intimnoj ispovesti. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Vladimir Šporčić

 

Pošto se sve završilo na najbolji mogući način, Stefan kaže da je zahvalan na tome, ali i da je svestan ozbiljnosti takve situacije.

 

Bilo je teško, ali moj moto je "idemo dalje". Vreme je učinilo svoje. Ima mnogo gorih stvari koje su se dešavale ljudima, naročito tokom devedesetih. Zašto da ja sad nešto glumatam? Odlično sam prošao kako je moglo da bude. Tada sam imao osam godina, a s godinama sam sve okrenuo na šalu.", otkrio je Stefan Živojinović za magazin Glossy. 

 

makonda-tracker