ova godina biće pOsebna

U 2018. godinu je ušla s velikim željama: Princeza Danica otkrila šta je poželela u ponoć

0

U decembru 2017. bilo je tačno 100 dana otkako je Danica Marinković rekla da princu Filipu Karađorđeviću i tako postala nova srpska princeza.

foto: Foto: Kurir
foto: Foto: Kurir

Nedugo potom, javnost je obradovala vest da srećni par čeka bebu, pa će kraljevska porodica biti bogatija za još jednog člana!

 

- Uzbuđeni smo zbog dolaska novog člana u našu porodicu i još uvek biramo ime za našu prvu radost. Osnivajući porodicu veoma odgovorno pristupamo svim novim dužnostima, ulogama i izazovima koje nam zajednički život donosi - izjavila je princeza Danica Marinković.

 

Ona je otkrila da su doček Nove godine i Božić za nju i njenog izabranika najlepši period godine jer se tada okuplja cela porodica, što budi spokoj i sreću.

 

1 / 6 Foto: Vladimir Šporčić

 

- Novu 2018, koja će po svemu biti posebna, dočekali smo u Londonu, sa bliskim prijateljima u prazničnom raspoloženju - istakla je princeza i otkrila šta je poželela kad su se kazaljke poklopile.

 

 

- Dobro zdravlje kao veliki izazov dinamičnog života nam je na prvom mestu, kao i očuvanje vrednosti koje su najvažnije: ljubav i porodica. Isto tako, nalik našem venčanju, u budućnosti ćemo raditi na tome da svetska javnost našu zemlju vidi u najlepšem svetlu kako i dolikuje. Velika nam je želja da se u budućnosti uključimo u aktivnosti kojima bismo mogli da damo doprinos unapređenju Srbije na svakom planu, individualno i globalno - zaključila je princeza Danica Marinković.

makonda-tracker