Osim prvih utisaka sa venčanja...

Slatke reči sa tajne lokacije gde provode medeni mesec: Princ Filip i princeza Danica otkrili svoju viziju braka

0

Danica i Filip Karađorđević venčali su se pre tri dana u Sabornoj crkvi u Beogradu. Trenutno se nalaze u Grčkoj, na tajnoj lokaciji, gde provode medeni mesec, te otkrivaju prve utiske sa kraljevskog venčanja, ali i dalje bračne planove.

foto: Promo
foto: Promo

Princeza i princ ne kriju da su svesni da je nakon crkvene ceremonije koja je u subotu održana u Sabornoj crkvi počeo novi period u njihovim životima. Svakako, nemaju dilemu kako žele da se njihova ljubav odvija.

 

Postala je princeza: Ključni trenutak sa kraljevskog venčanja nikog nije ostavio ravnodušnim (VIDEO)

Naša vizija braka se sastoji od toga da utemeljimo naše zajedništvo i da zrelo pristupamo svim dužnostima i obavezama koje nam predstoje i da na čvrstim osnovama nastavljamo da čuvamo ugled srpske kraljevske porodice Karađorđević. To je naš dug prema našim precima", poručuju srećni mladenci.

Njihovo venčanje je Srbija pomno ispratila, a kada je ono najveće uzbuđenje prošlo, bračni par Karađorđević ispričao nam je kako je iz njihovog ugla izgledalo bajkovito venčanje.

 

Ona je sve to prošla i zna šta je čeka: Princeza Danica je od svoje jetrve dobila savet koji će dugo pamtiti (FOTO)

Na dan našeg venčanja bili smo presrećni i potpuno spokojni. Bili smo u našoj Srbiji koju volimo, sa celokupnom porodicom. Ceremonija venčanja koju je činodejstvovao Njegova svetost patrijarh Srpski Irinej bila je veličanstvena. Čast koju smo Danica i ja imali zauvek ćemo pamtiti. Takvu silinu emocija čovek oseti jednom u životu", kaže princ Filip Karađorđević.

foto: Dragana Udovičić

Utisaka sa venčanja je toliko, ali Filip Karađorđević izdvaja momenat koji je njemu bio izuzetno dragocen.

Naši najmiliji bili su uz nas, moji roditelji princ Aleksandar i princeza Katarina, moja braća princ Petar i princ Aleksandar i sestre Sol i Luna, kao i Daničini roditelji Cile i Beba Marinković, koji su svojom ljubavlju stvorili Danicu koju danas mogu da nazovem svojom suprugom. A beskrajno sam srećan što me je do oltara dovela moja majka princeza Marija, koja je doputovala iz Španije", naglašava sin prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića.

Svoj poseban momenat ima i naša princeza koja je prezadovoljna.

Svojim dolaskom posebnu čast nam je ukazala i kraljica Sofija od Španije, kao i moja draga kuma princeza Viktorija od Švedske", objašnjava Danica Karađorđević.

Nežna i lepršava haljina kume Danice Marinković zavela domaću javnost: Bajkovito izdanje Viktorije od Švedske (FOTO)
 

Ako se po jutru dan poznaje, pred Karađorđevićima je mnogo godina bračne sreće.

foto: Promo

 

makonda-tracker