NADA SE BOLJEM

Danima sam plakala: Kaja Ostojić priznala sa kakvim se problemima nosila u 2017. godini (FOTO)

0

Katarina Ostojić Kaja bila je na naslovnicama mnogih magazina u godini koja je na izmaku, uglavnom zbog insinuacija da u braku sa Džuniorom Džekom ima problema. U redovima koji slede, ona otkriva šta je zapravo istina od svega toga, da li želi drugo dete i čime je ćerka raduje.

 

- Iskreno, bila mi je odlična. Sve i svašta mi se dešavalo na poslovnom planu, pesme “Ona nekad”, “Ljubav preko Interneta”, ali u 2018. godini očekujem pesmu moje karijere, koja će se zvati “Moj grad”. Za nju svim srcem želim da bude moja biografska i najveći hit u mojoj karijeri.

 

Muž me je prevario: Kaja Ostojić otkrila detalje svog odnosa sa Džuniorom Džekom


Da li je bilo loših trenutaka?

- Imala sam loš period u ovoj godini koji je trajao nekoliko meseci, gde mi se desilo da sam u tri meseca danima plakala. Ne znam kako to da nazovem. U životu generalno imam takve rolerkostere: jedan jako dobar, pa jako loš period, i tako u krug. Žena sam ekstrema, nema kod mene sredine već dobro ili loše. Ali eto, zalomilo mi se da u ovoj godini preplačem dosta dana.

 

Zbog čega si plakala?

- Obično plačem kada mi nešto ne ide od ruke. U tom trenutku, kada sam htela da mi se dese neke lepe stvari i planirala ih, ništa nije bilo tako. Zaređalo se mnogo takvih dešavanja, jedno za drugim, i osetila sam nemoć. Nisam više znala na koju ću stranu i kako da rešim problem.

makonda-tracker