pravi razlog

Smatra da je prešla sve granice: Zbog čega su Goga Sekulić i Uroš Domanović stavili tačku na ljubav? (FOTO)

0

Medijima je nedavno odjeknula vest o tome da su poznata pevačica i uspešan sportista rešili da stave tačku na svoju ljubav. Međutim, nedavno su se pojavili i detalji koji su razjasnili njihov odnos. 

foto: Story Press
foto: Story Press

Umesto da u 2018. uđe srećna i voljena, u zagrljaju supruga Uroša Domanovića (25), Goga Sekulić (40) dočekaće je sama.

 

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pevačica je nedelju dana pred doček ostavila poznatog sportistu i vratila se u Beograd!

 

Goga Sekulić iskreno o odnosu sa Urošem: Trenutno je nastupila kriza između nas (FOTO)

 

Sekulićkina i Domanovićeva ljubav se ugasila zbog čestih rasprava i nepoverenja, pa je ona spakovala kofere i napustila njihov stan u Cirihu.

 

Urošu je zasmetalo što je Goga poslednja dva meseca često bila u Beogradu zbog snimanja novogodišnjih emisija, a ni vikende nije provodila kod kuće zbog svirki širom Balkana. Ona je samo u novembru čak devet puta iz Ciriha letela za Beograd jer joj je medijsko eksponiranje bilo prioritet s obzirom na to da je izdala nove pesme. On se pak tome protivio, smatrao da je prešla granice njegove tolerancije", kaže naš izvor blizak ovom paru i dodaje da je Uroš bio nervozniji nego inače otkad se povredio:

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Luka Šarac

I on je proteklih mesec dana napet jer je povredio koleno i ne može da trenira, pa po ceo dan sedi u stanu. Zato je očekivao da Goga sve vreme bude s njim, ali ona nije mogla da otkaže brojne obaveze. Ona se trudi da što više zaradi kako bi isplatila kredit za stan u „švajcarcima“. Posle dugog razgovora rešili su da se razdvoje", on je ostao u Cirihu, a ona se vratila u Beograd.

Potresena zbog bliske prijateljice: Goga Sekulić prokomentarisala razvod Ane i Raste (FOTO)

 

Iako više ne žive zajedno, njih dvoje se često čuju telefonom.

 

Njihova ljubav očigledno nije skroz nestala. Postoji nada da će se pomiriti, ali zasad je bolje da bar neko vreme budu rastavljeni kako bi dobro razmislili o svemu. Ako se dovoljno užele jedno drugog, mogu ubrzo da se vide, jer Cirih nije preko sveta. ", rekao je izvor i dodao: 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

foto: Luka Šarac

Uostalom, Goga mi je rekla da posle Božića planira da otputuje u Švajcarsku i razgovara s njim. Ako se tad ne pomire, verovatno će se definitivno rastati zauvek", kaže jedan Gogin prijatelj.

 

Tim povodom pozvali smo Gogu i ona je potvrdila naša saznanja.

 

Loše vesti se brzo šire... Odlučili smo da neko vreme svako bude na svojoj strani. Trenutno nisam u Cirihu i to je sve što vam mogu reći", poručila je Sekulićka za Kurir.

 

makonda-tracker