nije ranije pričala o tome

Goga Sekulić godinu dana je bila u tajnoj vezi sa svetskom facom: Ne primam skupe poklone - samo ljubav

1

Folk pevačica je danas u srećnoj vezi s mladim sportistom Urošem Domanovićem, a malo je poznato da je ranije u nju bio zaljubljen jedan svetski poznat biznismen.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

 

Goga Sekulić je u emisiji Press pretres prvi put u javnosti progovorila o tajnoj ljubavnoj vezi, koja se završila pre deset godina.

 

- Kad bih rekla ko mi je dečko bio mnogima ne bi bilo dobro. Bili smo zajedno godinu dana. Mnogo je moćan. Reč je o biznismenu koji je poznat u celom svetu - pohvalila se Goga, ali i na veliko insistiranje voditelja Siniše Medića da otkrije njegov identitet to nije učinila.

 

Goga Sekulić objavila fotografiju sa mamom, komentari ne prestaju da pristižu (FOTO)

 

Voditelj je pevačicu pitao i da li je istina da joj je baš on kupio stan u Begradu, a ona je to oštro negirala.

 

foto: Dragan Kadić

- Meni niko ništa nije kupio. Stan sam ja kupila na kredit i na sudu sam s bankom u kojoj sam podigla kredit već nekoliko godina. Stan još uvek praktično nemam. Imam, ali još uvek otplaćujem kredit. Auto je moj. Poklone skupe ne primam. Samo ljubav - istakla je Sekulićeva.

 

Potresena zbog bliske prijateljice: Goga Sekulić prokomentarisala razvod Ane i Raste (FOTO)

 

Pevačica je dodala i to da joj pri izboru partnera nikada nije bilo važno koliko je finansijski jak i kakav mu je društveni status.

 

- Neke žene jedva čekaju da nekoga ojade, da se što više skinu, da izvuku stan, auto. Mene to ne zanima. Samo ljubav. Recimo, za tog tipa nisam tačno znala ni ko je, ni šta ima - ispričala se Goga.

 

makonda-tracker