nikad im nije dosadno

Kejt Midlton nije kao ostale princeze: Ovako je reagovala kada je Vilijam pred njom pozvan na nesvakidašnji ples (VIDEO)

0

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža definitivno nisu kao ostali plemićki parovi!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Krajem novembra, jedan od najpopularnijih parova na svetu prisustvovao je manifestaciji Royal Variety Performance i uživao u interesantnim nastupima.

 

Među onima koji su imali čast da nastupe pred članovima kraljevske porodice bile su i devojčice koje su za princa Vilijama imale posebnu molbu. Naime, one su zatražile od budućeg kralja da - galopira kao konj!

 

Neodoljiv snimak oduševio svet: Megan Markl se unervozila zbog susreta s kraljicom, a Hari, Vilijam i Kejt je hrabre (VIDEO)

 

- Molim vas, gospodine, da li biste galopirali s nama? - zamolila je devojčica princa Vilijama, koji je sa suprugom Kejt Midlton sedeo u loži.

 

Budući da je reč o delu neodoljivog plesa i da je devojčica bila veoma pristojna, Vilijam je pristao i zaigrao oponašajući konja. Za to vreme, njegova supruga nije uspevala da zadrži smeh.

 

 

- Izvinila sam mu se na kraju, a on je rekao da će vežbati svoj galop. Mislim da je bio divan jer se pridružio - izjavila je kasnije komičarka Miranda Hart, koja je vodila program.

 

U galeriji pogledajte kako je par izgledao te večeri.

 

1 / 7 Foto: Eddie Mulholland/Pool Photo via AP

 

makonda-tracker