OBRAČUN

Iznervirala se zbog svega i rešila da ih krivično goni: Lepa Brena nakon krađe ličnih stvari donela važnu odluku (FOTO)

0

Folk zvezda Lepa Brena spremna je da se obračuna sa hakerima koji su joj nakratko preoteli profile na društvenim mrežama Tviter i Instagram.

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

- Iznervirala se zbog svega, naravno. Ipak je ona javna ličnost, ti profili joj služe između ostalog i za posao. Ona profile koristi da najavi koncerte, da se obrati fanovima, tim gestom je njoj neko udario na posao kojim se bavi. Profili na društvenim mrežama služe i da se promovišu pesme i spotovi ne samo za privatne stvari. Kada vam neko to oduzme, kada vam onemogući da reklamirate ono što radite, pravi vam veliku štetu. Potrudili smo se da profile dobro zaštitimo da ne bi se ova neprijatnost dogodila opet. Brena ima svoj tim iz “Granda” koji se bavi njenim društvenim mrežama, PR-om i IT-om, oni su joj profile vratili i obezbedili ih dobro od eventualnih novih hakerskih napada. Brena je profesionalac u svom poslu, sve je brzo rešila, profile je vratila, i to je najbitnije - otkrio je Stefan i dodao da porodica Živojinović nema predstavu ko može da stoji iza hakerskog napada:

 

Brena joj je donela neslućenu sreću u ljubavi: Ova pevačica je uhvatila bidermajer na jugoslovenskoj svadbi veka

 

- Ne vidim ko bi to mogao da uradi? Ne možemo da pretpostavimo ko stoji iza svega. Naša parola porodična je "hajde da se volimo", nemamo mi neprijatelje - završava Brenin sin.

 

makonda-tracker