potez o kojem priča svet

Da li je ovo odgovor na njenu dekoraciju? Melanija Tramp ovakav potez porodice Obama definitivno nije očekivala (FOTO)

0

Mnogi smatraju da je ovo konačna potvrda da između porodica nekadašnjeg i aktuelnog predsednika Amerike tinja veliko neprijateljstvo. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Praznična dekoracija Bele kuće ove godine zaista izgelda spektakularno. I dok mediji bruje o bajkovitim ukrasima u domu Melanije Tramp, mnogi smatraju da je prva dama Amerike ovim postupkom na diskretan način ismejala nekadašnju porodicu koja je ovde živela.

 

Mnogi smatraju da je ovo bila tajna poruka: Melanija prazničnom dekoracijom ismejala Mišel Obamu?

 

Naime, kako pišu američki mediji veliki broj slatkiša u Crvenoj sobi ove godine mnogi tumače kao jasan kampanju Mišel Obame koja poziva na zdrav život. Ipak, drugi govore da je ovo apsurdno i da se Melanija nije vodila takvom mišlju prilikom dekorisanja, već da je sve uredila isključivo po svom ukusu.

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

Međutim, nedavni postupak Baraka Obame možda ipak potvrđuje da je reč o tihom ratu koji tinja među ovim porodicama.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Naime, nekadašnja predsednička porodica je čestitala praznike neobičnom fotografijom za koju mnogi tvrde da potiče od prošle godine.

 

Donela si poklon, izgovorila je Mišel a onda je usledila neprijatna situacija: Otkriveno šta je Melanija Tramp poklonila Obami! (FOTO)

 

Ono što je privuklo pažnju mnogih jeste jednostavna dekoracija koja se nalazi iza Mišel, Baraka i njihove dece, što su mnogi protumačili da su Obamini ovom prilikom poslali jasnu poruku na adresu Melanije i Donalda Trampa.

 

 

makonda-tracker