misterija plave kutije

Donela si poklon, izgovorila je Mišel a onda je usledila neprijatna situacija: Otkriveno šta je Melanija Tramp poklonila Obami! (FOTO)

0
Prilikom dolaska Donalda i Melanije Tramp na inauguraciju, pažnju je odmah privukla plava kutija u rukama prve dame Amerike Melanije Tramp. Međutim, Barak Obama je spasao stvar.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Melanija Tramp je bivšoj prvoj dami Mišel Obami predala poklon u plavoj kutiji, ukrašenoj belom satenskom mašnom, što je odmah pokrenulo pitanja na društvenim mrežama, šta je to Melanija poklonila Mišel, ali i različita komična nagađanja, poput onog da se u kutiji nalazi "glava glumice Gvinet Paltrou".

 

Fotografija koja je munjevitom brzinom obišla svet: Poljubac Melanije Tramp i Mišel Obame zapalio internet! (FOTO)

 

"Donela si poklon", izgovorila je Mišel, a onda je usledila neprijatna situacija, jer je Mišel morala istovremeno da pozira za kamere, ali i da očima traži nekoga kome će dati plavu kutiju koju je upravo dobila.

 

foto: Profimedia

Iako je bio NJEGOV dan, pogledi su bili uprti u NJU: Ivanka Tramp očarala sve prisutne na očevoj inauguraciji (FOTO)

 

Onda je Barak Obama uskočio u pomoć svojoj supruzi, odnoseći kutiju unutra uz reči:

 

Ja ću se pobrinuti za protokol ovde."

foto: Profimedia

Čudesna sudbina Melanije Tramp: Od devojčurka iz Slovenije do prve dame Amerike (VIDEO)

 

Prema protokolu primanja poklona u diplomatiji, pokloni se nikada ne daju direktno predsedniku, potpredsedniku, državnom sekretaru, kao ni njihovim suprugama.

 

U pitanju je bio poklon iz "Tifanija", a kako se navodi, nije iznenađujuće što se Melanija odlučila upravo za to, s obzirom na to da se njihova zlatara nalazi na Petoj aveniji u Njujorku odmah pored Trampove “kule”, a Tifani Tramp je upravo po njima i dobila ime.

 

 

 

 

makonda-tracker