Život je nepredvidiv...

Za njom je uzdisao čitav svet, a on se razveo nakon manje od godinu dana: Sve o kraju ljubavi Džesike Oli i Velimira Stjepanovića

0

Slavni plivač i instruktorka joge nakon šestogodišnje veze zavetovali su se na večnu ljubav u najvećem gradu Emirata. Glamuroznu proslavu pratio je medeni mesec. Par je bio otputovao na Sejšele...

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Ipak, nakon manje od godinu dana braka, odlučili su se na rastanak. Džesika je na svom Instagram profilu poručila javnosti da je dobro, ali da se ovakvom sledu događaja nije nadala.

Ovo je bila najgora godina. Mom tati dijagnostikovana je retka neurodegenerativna bolest. Zavetovala sam se na večnu ljubav, a onda shvatila da to nije to pa otišla iz šestogodišnje veze. Ali tu sam gde sam i dobro sam. Nekad se osećam krivom... Ali po prvi put mogu da ispričam svoju priču, a da se ne raspadnem. Glas mi poigrava ali reči teku. Možda je za mene konačno počeo proces isceljivanja.

 

Zašto je sve bilo tako čudno? Skoro da sam se i navikla da mi je teško. Stalno mi je bilo teško, kada se probudim kao da mi je nešto sedelo na grudima, čekajte, je l to normalno? Da je godina prošla drugačije, ne bih sada pisala sve ovo. Bila bih uspavana, utrnula. Sve me je to slomilo. Ali i probudilo. Protreslo me je. Tako da, budna sam u potpunosti, po prvi put nakon mnogo vremena. I zahvalna sam."

Velimir Stjepanović: Venčanje inspirisano Kardašijanovima
 

Petogodišnju vezu srpski sportista Velimir Stjepanović i lepa jogina krunisali su venčanjem u crkvi 2016. godine, dok je građanski brak sklopljen u Dubaiju u januaru 2017.

makonda-tracker