Glamurozna svadba u Dubaiju

Velimir Stjepanović: Venčanje inspirisano Kardašijanovima

0
Srpski plivač Velimir Stjepanović i njegova partnerka, instruktorka joge Džesika Oli, sklopili su građanski brak u najvećem gradu Emirata, što su proslavili zabavom za pamćenje, posle čega su se uputili na medeni mesec na Sejšele
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Nakon što su polovinom oktobra prošle godine izgovorili sudbonosno da na intimnoj ceremoniji u crkvi u Dubaiju, supružnici Velimir Stjepanović (23) i Džesika Oli 15. februara i zakonski su stupili brak. Nakon zvaničnog dela, mladenci i njihove zvanice uživali su na nesvakidašnjem svadbenom veselju koje je upriličeno u svetskoj prestonici luksuza, najvećem gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 

Mlada je bila u romantičnoj venčanici, s raspuštenom kosom i nežnim uvojcima, dok je od nakita imala samo efektnu ogrlicu koja je isticala njen dekolte. Mladoženja se odlučio za klasično crno odelo s jednom belom ružom na reveru. Romantični motivi bili su deo svadbene dekoracije, a jedan od njih, veliki cvetni zid, napravljen je po Džesikinoj želji. Upravo ovaj detalj inspirisan je onim koji su imali i poznati supružnici Kim Kardašijan i Kanje Vest kada su pravili svoje glamurozno venčanje.

 

foto: Instagram

Iako bi mnogi pretpostavili da će deo muzičkog repertoara činiti i folk muzika, inače veoma zastupljena na srpskim svadbama, Velimir i Džesika priredili su zvanicama dobru r’n’b žurku pod vedrim nebom. Nakon što je na posebno napravljenoj bini, koja se nalazila u centru zelenog vrta, mlada odigrala prvi ples sa svojim ocem, on je zatim sportisti simbolično predao ruku svoje ćerke i prepustio im podijum. Mladenci su zaplesali uz romantične stihove numere Yellow benda Coldplay što je izazvalo salve emocija svih prisutnih. Slavlje je trajalo do kasnih noćnih sati, a utisci su se sumirali i narednih dana. Nakon venčanja supružnici su otputovali na medeni mesec koji provode uživajući u svim čarima egzotičnih Sejšela.

 

foto: Instagram


Ljubav koja traje već šest godina počela je jednim spontanim poznanstvom, a sadašnji supružnici brzo su shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

 

Romantičnom veridbom 2015. obavezali su se jedno drugome na ljubav koju su samo godinu dana kasnije krunisali crkvenim, a sada i građanskim brakom. O proširenju porodice Velimir i Džesika nisu se još javno izjašnjavali, ali su istakli da imaju velike planove za zajedničku budućnost.

makonda-tracker