divno

Njegovu suprugu nikada nećete videti u javnosti, a upoznali su se još kao deca: Šta je sve Dragan Stojković Bosanac učinio zbog Dunje (FOTO)

0

Poznati harmonikaš otkrio je detalje ljubavne priče koju mnogi priželjkuju.

 

foto: Dragan Kadić

Tada sam rekao ocu: „Tata, za mene je mnogo bolje da upišem fakultet u Beogradu nego da idem u Sarajevo. Veća je sredina, nemam ja šta da tražim ovde“. On me je poslušao. Bilo mu je lakše zato što sam pronašao vojni hotel u Beogradu u kom sam stanovao s popustom jer mi je otac bio vojno lice. Nisam mu rekao da idem u Beograd zbog toga što je Dunja otišla tamo, mada je on to verovatno i znao. Upisao sam Pravni fakultet, koji sam studirao dve godine, pa sam prešao na Ekonomski, gde sam i diplomirao, kao i Dunja. Venčali smo se posle devet godina", ispričao je Bosanac u emisiji „Iz profila“ i dodao da ima savršen brak:

U početku je za nju imao drugačije planove: Dragan Stojković Bosanac NIJE ŽELEO da se Džidža bavi pevanjem, a evo i zašto (FOTO)

Nije imala interesovanje da postane poznata supruga poznatog muža, za razliku od drugih žena. Zahvalan sam joj zbog toga, ali i zbog činjenice da je sve ove godine bila posvećana odgajanju naše dece."

makonda-tracker