Toni Cetinski i Sonja Bakić snimili spot za pesmu Tražim te

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Vesna

15-10-2010 17:43h
Bravo Sonja nasa Kraljice…sretna sam sto sam od samog pocetka verovala u tebe i drago mi je sto si bila moj favorit u operaciji trijumf,definitivno nisam pogresila!!Nek zna Emotion sta je izgubio!!!
@Maja potpisujem svaku tvoju rec..

Medo

15-10-2010 11:34h
WOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!

i VAUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!

Patosirao sam se kad sam video Sonju. Bre šta joj se desilo, imala neke operacije? Izgleda wow. Neam reči jbt.

A i ovaj debeli ispao ko frajer, vidi ga. Oću ja da me tako srede.

Biće ovo zanimljivo gledati

maja

15-10-2010 15:08h
Sonja igleda prelepo, a prelepo i peva.
Pametni Emotion ju je odbacio kao propalu investiciju, a onu malu Anu Bebic sa unjkavim glasicem forsiraju do besvesti. Tako se jedna nekvalitetna hrvatska pevačica šepuri po nasoj estradi a Sonje nigde nema. Zato je Sonja popularna u Hrvatskoj, dok za Anu niko nije čuo. Znaju Hrvati šta valja a šta ne valja. Baš mi je drago!! Neće Emotion daleko dogurati sa Anom Bebić i Natasom Bekvalec... Tako i treba.
Napred Sonja! Slušaće tebe ceo svet.

Jedna mala

16-10-2010 15:41h
Hahaha, Sonja imala operacije:-))) E sta ljudima pada na pamet. Izgleda prelepo stvarno, ali ja zaista ne vidim neku veliku promenu osim boje i duzine kose. Uvek sam je gotivila, bila je extra u OT i ne mogu da docekam pesmu, jer sam i big fan Tonijev, bila na koncertu u Areni, covek je stvarno car

Stela

16-10-2010 22:39h
Sonja izgleda prelepo!!!! Ima prelep osmeh i tako je puna pozitivne energije! Verujem da su ona i Toni stvarno napravili HIT! Jedva cekam da cujem!!!

Aleksandra

23-10-2010 15:14h
Sonja svaka cast!Izgledas prelepo,jedva sam te prepoznala sa dugackom kosom...Jedva cekam da vidim spot :)
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: