Toni Cetinski i Sonja Bakić snimili spot za pesmu Tražim te

Već neko vreme najavljivana saradnja između Sonje Bakić i Tonija Cetinskog na pesmi Tražim te ovih dana zaokružena je i spotom
6
1 / 12

Video materijal za pesmu Tržem te snimljen je u posebnoj tehnici s novom, mladom ekipom. U spotu će se videti brojne predivne lokacije, a sniman je i u studiju Alfa filma u Zagrebu. Pesmu i aranžman potpisuju Sonja Bakić, Siniša Grozdek i Zoran Radonjić, uz tekstopisce Aleksa Lancea i Arinu Balenović, a Toni Cetinski je pesmi dao izvanredni ton i snagu i izvukao maksimum iz iste. Spot je snimljen u produkciji grupe Impressions Media na čelu s rediteljikom Helenom Ivanović uz Nenada Bravara kao direktora fotografije i snimatelja. Sonjin i Tonijev stajling osmislila je stilistkinja Maja Herdoman, a za šminku se pobrinula Lucija Juroš.

Spot će biti spreman za prikazivanje kroz desetak dana, a pesmu će se zavrteti na radio talasima i televiziji od 27. oktobra.

Tražim te je prvi singl sa albuma prvenca Sonje Bakić na kojem se intenzivno radi. Tonija i Sonju mnogi su imali prilike da čuju u septembru na Kalemegdanu u Beogradu, na Tonijevom koncertu u klubu Cinema.

makonda-tracker