osmesi sve govore

Upoznajte njegovu omiljenu damu: Božo Vrećo posvetio dirljivu poruku svojoj majci i otkrio kako provode najlepše zajedničke trenutke (FOTO)

1

Slavni bosanski pevač Božo Vrećo podelio je sa javnošću fotografiju svoje majke uz dirljivu poruku koja je raznežila njegove mnogobrojne fanove

foto: Instagram
foto: Instagram

Čuveni bosanski izvođač sevdalinki, Božo Vrećo, sa javnošću svakodnevno deli fotografije sa putovanja i nastupa, a poslednja u nizu bila je nešto drugačija od uobičajenih i privukla je posebnu pažnju.

 

Morao sam da se borim jer je bolest uvek tu: Božo Vrećo progovorio o svom teškom zdravstvenom stanju (FOTO)
 

Reč je o fotografiji na kojoj Božo pozira sa svojom majkom, kojoj, kako kaže, nakon brojnih nastupa jedva čeka da poleti u zagrljaj.

 

- Posle Beograda, Brisela i Berna, ja jedva čekam da poletim svojoj majčici u zagrljaj, i u njenom zagrljaju kao da se sva nežnost sveta slila pa me obasjala i titra nada mnom poput božanske svetlosti, pa dok joj sve ispričam uz kafu, pa dok sve protabirimo kratak nam dan bude a nju uveče uhvati dremka rano, a ja onda gledam joj i ljubim svaku boru i vlas kose i njene najdivnije ruke,pa se ušuškam kraj nje i prisećamo se od malena do dana današnjeg svih lepih trenutaka, a osmesi nam valjda sve govore... - napisao je Božo u dirljivoj posveti, koja je raznežila njegove mnogobrojne fanove.

 

Jedna od njegovih najlepših pesama krije potresnu životnu priču: Božo Vrećo otkrio detalje tragičnog događaja kom je svedočio u detinjstvu

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

 

makonda-tracker