otvorio dušu

Jedna od njegovih najlepših pesama krije potresnu životnu priču: Božo Vrećo otkrio detalje tragičnog događaja kom je svedočio u detinjstvu

0

Poznati pevač Božo Vrećo otvorio je dušu i progovorio o potresnim detaljima iz svog života

foto: Instagram
foto: Instagram

Izvođač sevdalinki, popularni Božo Vrećo, napisao je pesmu “Elma” i otkrio da je posvećena tragičnom događaju kojem je svedočio kada je bio dete.

 

- Tu pesmu sam napisao za prijateljicu Elmu koja je stradala u ratu. Sanjao sam je i morao sam da napišem pesmu. Ona mi je rekla u snu ‘Ja tebe i dalje čujem’. Celu njenu porodicu su ubili na kućnom pragu. Ona je ostala ranjena. Metak joj je prošao kroz usta i kao tada Hitna pomoć nije mogla da stigne u pravo vreme, ona je iskrvarila i podlegla - rekao je umetnik iz Foče u emisiji Balkanskom ulicom.

 

Za sve što mi se dešava samo Bog zna razlog: Božo Vrećo progovorio o teškim ljubavnim trenucim koje je proživljavao (FOTO)
 

Kada se priseća ratnih dešavanja, Božo kaže da mu taj period, sada današnje tačke gledišta, deluje kao nešto nerealno, poput filmskog scenarija.

 

Pre dve noći sam isplakao sve: Božo Vrećo saznao da ga verenik vara i sve dirnuo potresnom ispovešću

 

- Negde sam to sve potisnuo, ali je i dalje deo mene. Takve pesme pišem jer na taj način se oslobađam tuge koju sam akumulirao, a ona mora da nađe ventil kroz moj rad - ističe umetnik.

 

makonda-tracker