u nikad provokativnijem izdanju

Rada Manojlović nesvakidašnjim stajlingom izazvala oprečne reakcije: Pripijeni pink kombinezon sa dubokim izrezima mnogi su nazvali modnom katastrofom - šta vi kažete?

9

Popularna pevačica izazvala je burne reakcije svojih fanova nakon što je objavila novu fotografiju na društvenim mrežama

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Iako mnogi najčešće hvale njen izgled i savršenu liniju koju neguje, Rada Manojlović uspela je da iznenadi svoje fanove najnovijim stajlingom koji je odabrala za gostovanje u jednoj emisiji.

 

Rada je za ovu priliku obukla sjajni pink kombinezon u kom su do izražaja došle sve njene obline, a ono što je mnogima zapalo za oko jesu duboki izrezi na struku, ali i dekolte, pa su čitavu kombinaciju mnogi nazvali neukusnom.

 

Dugo nijedan njen selfi nije privukao ovoliko pažnje: Rada Manojlović sve iznenadila neobičnom fotografijom
 

- Lepa devojka ne bi trebalo da nosi ovu katastrofu. Žena treba da bude uvek dama, a ovo je stvarno prosto. Ovaj kombinezon je promašaj godine! - samo su neki od komentara iznenađenih fanova, koji su svojoj miljenici jasno stavili do znanja da je imala mnogo bolje modne trenutke.

 

Ipak, bilo je i onih koji su podržali ovakav Radin izgled, pa su joj uputili poruke u kojima tvrde da izgleda perfektno u svakom trenutku.

 

Rada Manojlović otvoreno poručila Luni Đogani: Postoje devojke koje ne balave za zauzetim muškarcima!

 

- Savršena kraljica! Uvek izgleda super! - komentarisali su pevačicini fanovi.

makonda-tracker