Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Čari iznenadne ljubavi

11
Zanosna manekenka Danijela Dimitrovska i šarmantni voditelj i muzičar Ognjen Amidžić samo za Story otkrivaju kako su se pre više od četiri meseca zaljubili jedno u drugo, ali i na koji način održavaju vezu na daljinu

Iako su oboje prilično realni i naučeni da veruju kako holivudski scenariji nisu ostvarivi u stvarnosti, atraktivnoj manekenki Danijeli Dimitrovskoj i popularnom voditelju rijaliti šou-programa Farma, autoru emisije Ami G Show i članu grupe Flamingosi, Ognjenu Amidžiću, desila se upravo neočekivana ljubavna bajka. Ubrzo nakon što se šarmantni šoumen posle četiri godine braka razveo od PR-a kompanije Telekom Milice Marković, kratko poznanstvo sa zgodnom manekenkom poprimilo je nove obrise, a njih dvoje postepeno su počeli da uviđaju kako veoma prijaju jedno drugom. Iznenadne emocije i strast kojoj nisu mogli da se odupru, pomalo su zbunili i Danijelu i Ognjena koji u startu nisu želeli da govore o svojim nežnim osećanjima. Danas, kada su potpuno uvereni da svaki sledeći dan žele da provedu zajedno, manekenka i voditelj u uporednom intervjuu za Story otkrivaju kako je otpočela njihova romansa, ali i čime iznova očaravaju jedno drugo. 

Mirjana M. Višnjić

Intervju sa Danijelom Dimitrovskom i Ognjenom Amidžićem pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 12.oktobra.

 

makonda-tracker