U susret venčanju 2018. godine

O njenim odricanjima priča čitav svet, a šta je sa njegovim? Zbog Megan, princ Hari rekao je ovome - ne

0

Bad boy kraljevske porodice, otkako je pogođen Amorovom strelom, ne prestaje da oduševljava javnost izjavama i odlukama koje donosi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, pošto je njegova draga Megan veliki pobornik izuzetno aktivnog i zdravog života, princ Hari svojski se trudi da i on bude deo tog sveta. Tako je odnedavno i 33-godišnji britanski naslednik viđen na redovnim treninzima s privatnim trenerom na ulicama Londona i to u ranu zoru, a osim toga, strani mediji pišu kako ga je Megan podstakla i da prestane da puši.

foto: Profimedia

U njihovom zajedničkom domu (Notingem Kotidžu) koji se nalazi na posedu Kensingtonske palate, pušenje je i zvanično zabranjeno.

 

Netipični sastojci i sentimentalne vrednosti: Megan Markl i princ Hari žele ovu tortu za svadbu

Hari je prvo obećao da neće pušiti kod kuće. Kaže da to nije lepo zbog Megan, koja je nepušač. Ubrzo nakon toga, skroz je prestao da puši i to sve zahvaljujući Megan", rekao je za britanski Dejli mejl izvor blizak paru.

Iako su trenutno ponovo razdvojeni, jer će lepa brineta provesti nekoliko nedelja u Los Anđelesu kod majke, izvor navodi da se Hari i dalje drži pravila o pušenju kod kuće i ne čini to.

foto: Profimedia

Buduća vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, malo pre Božića vratiće se u Britaniju gde će s kraljevskom porodicom provesti praznike, a onda će otići na kratki odmor sa verenikom pre finalnih priprema za venčanje 2018. godine.

 

makonda-tracker