Za njih pravila kao da ne postoje

Netipični sastojci i sentimentalne vrednosti: Megan Markl i princ Hari žele ovu tortu za svadbu

0

U kraljevskoj porodici postoji ustaljeno pravilo da se svadbena torta pravi od mešanog voća. Princeza Ketrin i princ Vilijam su to ispoštovali, ali su imali i jednu tortu za mladoženju - od čokoladnog biskvita. S druge strane, tek vereni princ Hari i njegova draga imaju druge planove... I najverovatnije će im i to poći za rukom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

"Moderni prinčevski par", kako ih nazivaju, ima želju da se na svadbi zasladi netipičnom tortom, baš kao što je i njihova malena zajednica. Megan se, šuška se, posrećilo, jer za razliku od voljene Dajane i ljupke Kejt, ona neće morati tako strogo da se drži kraljičinih pravila.

 

Pre svega, da napomenemo, Megan će baš iz tog razloga, Božić moći da provede u krugu svoje porodice. S druge strane, Kejt to nije mogla.

foto: Profimedia

Naime, kako navodi tamošnji Telegraf, Megan i Hari za svadbu žele tortu od banana. Princ je poznati ljubitelj banane i takođe je poznato da obožava tortu od karamele i banane, koju je za kraljevsku porodicu svojevremeno sjajno priprema šef Daren Mekgrejdi.

 

Zavirite u mesto gde su se princ Hari i Megan Markl zaljubili (FOTO)

 

Osim ukusa za kojim princ ludi, banane imaju i sentimentalnu vrednost za Megan i Harija. Kad su službeno objavili svoju vezu, Megan je na Instagramu objavila fotografiju banana koje srećno leže u zagrljaju...

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

 

makonda-tracker