životna priča

Danas bi napunio 62 godine: Milenko Zablaćanski - čovek koji je živeo kroz glumu (FOTO)

0

Da legende nikada ne umiru, govori i činjenica da svet još uvek nije prihvatio smrt poznatog glumca Milenka Zablaćanskog koji bi danas proslavio svoj 62. rođendan.

Kada postoji izvor u brdu, trava na brdu je stalno zelena i nikad neće da uvene. U tome je tajna glumačkog zanata. Ako imate želju da se bavite glumom i ako, pre svega, volite taj posao, ali ne na nivou odgovornosti koju je on imao prema porodici, u toj sprezi rađa se neuništiva energija, rekao je Zablaćanski.

 

Iako nije želeo da svoju porodicu izlaže javnosti, nije tajna da su njegovi sinovi Ivan i Nikola odrasli u pozorištu, te i ne čudi što je Ivan rešio da krene putem svoga oca.

 

Ivan Zablaćanski: Verujem da sam ovo nasledio od oca (FOTO)

 

Ivan se već otisnuo u glumačke vode, te smo imali prilike da ga vidimo u mnogim ostvarenjima "Branio sam Mladu Bosnu", "Ravna gora", "Bićemo prvaci sveta" i mnogim drugima. Međutim, ovaj mladi glumac svoje početke ipak veže sa uspomenu na oca i vreme koje je provodio u pozorištu. 

Verujem da sam od oca nasledio profesionalan odnos prema poslu. Nikad ne kasnim, uvek sam u 'niskom startu' pred probu ili predstavu. Inače, tatu sam posebno voleo da gledam kao Džordžina u 'Srećnim ljudima', u 'Herojima' na Terazijama", rekao je jednom prilikom Ivan za Novosti.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker