Sloboda Mićalović: Umorna, ali veoma srećna

Popularna glumica Sloboda Mićalović otkriva kako je povratila vitku liniju nakon što je sa kolegom Vojinom Ćetkovićem dobila ćerke Veru i Milu i priznaje da je svoj život potpuno podredila njihovoj sreći
1
1 / 2 Foto: Petar Đorđević

Prelepa glumica Sloboda Mićalović (29) već osam meseci uživa u božanstvenoj ulozi majke ćerkicama Veri i Mili koje je dobila u braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem (39). Uprkos tome što joj je roditeljstvo na prvom mestu, talentovana umetnica odlučila je da izdvoji vreme za snimanje nove serije čuvenog reditelja Zdravka Šotre Nepobedivo srce u kojoj će joj partner ponovo biti kolega Ivan Bosiljčić.

Nežna Anđelka iz popularnog serijala Ranjeni orao ne krije zadovoljstvo što će ponovo stati pred kamere, ali ističe da joj je vreme provedeno sa naslednicama važnije od poslovnih ambicija.

- Nadam se da će serija biti dobra jer je scenario stvarno odličan i potpuno drugačiji od prethodna dva dela Mir Jam koja su ekranizovana. Igram devojku koja je živela u Parizu gde je svirala klavir, a potom se vraća u svoju zemlju gde donosi neku modu i bunt. Susreće se sa čovekom koji je veoma siromašan, ali je sve ono što njoj u suštini treba. Ona je na neki način razmažena, pa ćemo videti kako će se stvari među njima razvijati... toliko za sada smem da otkrijem. U pozorište ću se vratiti da odigram svoje stare predstave, ali teško da ću raditi nešto novo jer to zahteva mnogo vremena pored snimanja nove serije. Bojim se da bi mi malo vremena ostalo za bebe, a to zaista nikako ne želim - brižno ističe Sloboda koja sa ponosom govori da se njen život u potpunosti promenio otkako je osetila čari dugo priželjkivanog materinstva.

- Teško mi je da uskladim sve privatne i poslovne obaveze jer moram da se odreknem mnogo toga, ali verujte da je vreme provedeno sa ćerkama meni neuporedivo i nikakav posao mi to ne može nadoknaditi. One su uvek na prvom mestu, a ostalo šta se i kako se stigne. Moj život se zaista dosta promenio otkako sam postala majka. Ranije sam mislila da je to fraza, ali sve se stvarno izmenio i presrećna sam zbog toga. Vreme koje provodim je kvalitetnije, a ljudi su mi nekako postali draži (smeh). Uvek sam nasmejana i nikada mi ništa nije teško. To je ono što je stvarno posebno, ali videćemo kako će se dalje sve odvijati. Umorna sam, ali i veoma srećna - zadovoljno priča ova vrsna umetnica koja je uprkos tome što je rodila dve devojčice vrlo brzo posle porođaja povratila vitku figuru. Šarmantna glumica tvrdi da nije držala nikakve dijete, već da su za njenu dobru liniju najzaslužnije upravo preslatke mezimice.

- Ko ima blizance, razumeće me. Nema spavanja, jedem kada su one mirne, ili pak nisu mirne pa puno jurim za njima. U suštini to je to, ali verujem da je umnogome doprinela i genetika. Mada, zaista pokušavam da pazim šta jedem i da se kontrolišem. Nikada nisam izgladnjivala sebe, tako da to ne radim ni sada, ali sam se hranila zdravo i u trudnoći. Kilogrami su jednostavno sami otišli - završava uz osmeh Sloboda Mićalović-Ćetković.

Jelena Kulović

makonda-tracker