iznela svoj stav

Rada Manojlović otvoreno poručila Luni Đogani: Postoje devojke koje ne balave za zauzetim muškarcima!

0

Tokom gostovanja u jednoj emisiji popularna pevačica iznela je svoje mišljenje o vezama sa oženjenim muškarcima, osvrnuvši se na vezu Lune Đogani sa Slobom Radanovićem

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Rada Manojlović gostovala je u emisiji zajedno sa Anabelom Atijas, koja se trenutno nalazi u centru medijske pažnje zbog učešća njene ćerke Lune u rijaliti programu, i njene veze sa oženjenim muškarcem, pevačem Slobom Radanovićem.

 

Rada Manojlović progovorila o svađama sa Harisom i natežim trenucima sa kojima se suočila: Bila sam očajna, plakala sam po ceo dan...
 

Tokom ovog gostovanja, Rada se nije libila da otvoreno iznese svoje mišljenje na pomenutu temu, i tom prilikom Luni uputila važnu poruku.

 

Zna se da muškarci varaju, to je njima sport: Rada Manojlović o prevari u vezi (FOTO)

 

- Pričam o muškarcima kao što je Sloba. Ja na takvog čoveka nikada u životu ne bih mogla da bacim pogled, a kamoli da "balavim". I ono što bih ja poručila Luni, što je mene povredilo kao devojku, jeste da ona mora da nauči da postoje devojke koje ne balave za zauzetim muškarcima - izjavila je Rada u emisiji Ami G Show, na šta je Anabela kratko odgovorila:

 

- Sto ljudi sto istina. I svi smo mi u pravu na svoju stranu.

makonda-tracker