druga strana priče

BILA JE NAJOMRAŽENIJA OSOBA u Ujedinjenom Kraljevstvu: Kamila Parker otkrila kakve je UŽASE preživela zbog Dajane (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Tyrk

04-12-2018 11:31h
Pa jeste kamila.Odvratna i ruzna kao i on.Dajana je za nju lepotica,dama i kraljica.

lala

04-12-2018 11:47h
@Tyrk
Al je gadna. Dobro da sa Čarlijem nema dece, pa to bi bili van vremenski skotovi. Mada, tipični Englezi.

Milena

04-12-2018 13:02h
Prvo i prvo ona nije nikakve užase preživela zbog Dajane nego je bila napopularna zbog svog idiotskog ponašanja . Ne može žrtva da bude kriva zbog toga što se dželat (samo delimično) suočio sa posledicama svog nedela. Još uvek ima poštenih ljudi koji preziru nemoral i zlobu pa je Čarlsovo i njeno ponašanje naišlo na osudu. I nisu oni obnovili vezu posle Čarlsove ženidbe nego pre. A da nešto radi to je smejurija

Dragan Uvalić

05-12-2018 11:17h
Molim da mi neko preveda šta znači njeno prezime, ja ne znam engleski.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: