druga strana priče

BILA JE NAJOMRAŽENIJA OSOBA u Ujedinjenom Kraljevstvu: Kamila Parker otkrila kakve je UŽASE preživela zbog Dajane (FOTO)

4

Vezu s princom Čarlsom Kamila je počela 1971. godine i on ju je već tad upoznao sa nekim članovima kraljevske porodice

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Od najomraženije osobe u Ujedinjenom Kraljevstvu, Kamila Parker Bouls postala je jedna od najpopularnijih. Danas je vojvotkinja od Kornvola, druga supruga princa Čarlsa , ali još je, kaže, ostala prizemna.

Nemam vremena da razmišljam o tome hoću li postati kraljica. To je nevažno, živim od danas do sutra i obavljam svoje obaveze. Mislim samo na svoju porodicu”, rekla je Kamila. Kad Čarls postane kralj, ona bi trebalo da dobije titulu “supruga monarha”, ali je ipak odlučeno da će koristiti “princeza od Kornvola”. Baš kao što, kada je postala Čarlsova supruga nije htela da koristi titulu “princeza od Velsa” jer je to bilo Dajanino zvanje.

 

Vezu s princom Čarlsom Kamila je počela 1971. godine i on ju je već tad upoznao sa nekim članovima kraljevske porodice. Ali, sve se prekinulo nakon što se Čarls vratio sa služenja u mornarici.

 

Kraljica srca danas bi punila 54 godine: Princeza Dajana i svi njeni neostvareni snovi (FOTO)

 

Nije bilo jasno zašto je veza pukla, mada izvori tvrde kako njihov brak tada nikako ne bi bio moguć. Kraljevska porodica nije smatrala da je Kamila dovoljno dobra da bi bila supruga budućeg kralja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker