NEKE STVARI SE NE ZABORAVLJAJU

Pre 17 godina uradila nešto suludo zbog čega se ne kaje danas: Tijana Dapčević ispričala malo poznate detalje... (FOTO)

0

Ona je jedna od najvedrijih pevačica naše estrade, a svoje "ludorije" zauvek će pamtiti... 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Tijana Dapčević poznata je kao pevačica vedrog duha, a ono što smo primetili jeste da se na snimanjima emisije Tvoje lice zvuči poznato najviše druži sa Mirom Škorić i da se dobro zabavljaju.

 

Ništa na svetu nije idealno: Tijana Dapćević o braku i problemima (FOTO)

 

Na pitanje da li ogovaraju kolege, Tijana tvrdi:

 

Nas dve uopšte ne pričamo o estradi, već o deci, zdravlju... Nemamo vremena mnogo da ogovaramo kolege i pričamo o njima, zaista nas to ne zanima. Mnogo su nam bitnije naše privatne teme, o kojima volimo da pričamo", kaže pevačica i priznaje da se za sve ove godine rada na estradi svega nagledala i naslušala.

 

"Ali to nije za medije, svašta sam videla. Bukvalno sve i svašta. To nije za priču, zamislite šta sam videla, a ono što sam čula sam čak izbrisala iz memorije. I to se uči vremenom, da neke stvari moraš da izbrišeš", objašnjava Tijana, koja je nedavno ofarbala kosu u roze:

"Kao što znate, u šou-biznisu je to poželjno i ako se ne menjate, kao da niste na sceni. Uvek postoje određene stvari i trendovi koji se menjaju, pa tako i ja volim. Ima perioda kada se sredim, obučem minjak, stavim veštačke trepavice, ali sve to u određenim prilikama i kada tako želim".

 

Tijana kaže da je najluđa stvar koju je uradila u životu bila promena države u kojoj živi.

 

Nastavak teksta pročitaje na sledećoj strani...

makonda-tracker