NEKE STVARI SE NE ZABORAVLJAJU

Pre 17 godina uradila nešto suludo zbog čega se ne kaje danas: Tijana Dapčević ispričala malo poznate detalje... (FOTO)

0

Ona je jedna od najvedrijih pevačica naše estrade, a svoje "ludorije" zauvek će pamtiti... 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Tijana Dapčević poznata je kao pevačica vedrog duha, a ono što smo primetili jeste da se na snimanjima emisije Tvoje lice zvuči poznato najviše druži sa Mirom Škorić i da se dobro zabavljaju.

 

Ništa na svetu nije idealno: Tijana Dapćević o braku i problemima (FOTO)

 

Na pitanje da li ogovaraju kolege, Tijana tvrdi:

 

Nas dve uopšte ne pričamo o estradi, već o deci, zdravlju... Nemamo vremena mnogo da ogovaramo kolege i pričamo o njima, zaista nas to ne zanima. Mnogo su nam bitnije naše privatne teme, o kojima volimo da pričamo", kaže pevačica i priznaje da se za sve ove godine rada na estradi svega nagledala i naslušala.

 

"Ali to nije za medije, svašta sam videla. Bukvalno sve i svašta. To nije za priču, zamislite šta sam videla, a ono što sam čula sam čak izbrisala iz memorije. I to se uči vremenom, da neke stvari moraš da izbrišeš", objašnjava Tijana, koja je nedavno ofarbala kosu u roze:

"Kao što znate, u šou-biznisu je to poželjno i ako se ne menjate, kao da niste na sceni. Uvek postoje određene stvari i trendovi koji se menjaju, pa tako i ja volim. Ima perioda kada se sredim, obučem minjak, stavim veštačke trepavice, ali sve to u određenim prilikama i kada tako želim".

 

Tijana kaže da je najluđa stvar koju je uradila u životu bila promena države u kojoj živi.

 

Nastavak teksta pročitaje na sledećoj strani...

 Mislim da je najluđe to što sam promenila državu zbog ljubavi, ali se nikada nisam pokajala zbog toga. To je bilo pre 17 godina i to smatram najvećom ludosti. Da se razumemo, to je na četiri stotine kilometara odavde. Nisam imala preterani problem da se uklopim. Jedino što mi nedostaju roditelji i sestričina", kaže pevačica koja priznaje da je perfekcionista i da je to najviše nervira, kao i ljude u njenom okruženju.

Prizor zlata vredan: Mirjana, Sloboda i Dragana Mićalović (FOTO)

 

"Imam problem da me sitnice nerviraju, odnosno bolesno sam pedantna. Znači, kapljice u kupatilu nikako da se vide, mrvu ako vidim u stanju sam da ubijem. Moj suprug se navikao na sve to, uvideo je koliko je sati, pa je prihvatio sve te moje ludosti".

 

 

makonda-tracker