SKUP ŽIVOT

Ja se stisnem sa te 2.000 mesečno, to mi je minimum: Suzana Mančić svojom izjavom razbesnela mnoge (FOTO)

2

Voditeljka Suzana Mančić priznala je javnosti da ne može da zamisli život bez 2.000 evra mesečno, što je razbesnelo mnoge.

foto: Marina Lopičić

"Kamo lepe sreće da većina građana Srbije može da kaže meni treba 1.000, 1.500 evra mesečno za normalan život. A meni normalan život znači. Samo moj infostan je 250 evra. Javna garaža u kojoj se parkiram da ne pričam koliko košta. Da ne pričam koliko me koštaju računi za telefon. Gde god da odeš ti ne možeš da se odvojiš i da jedeš na kiosku. Moraš da odeš u restoran na glasu, a tamo sve košta. Ne možeš da nosiš cipele od Kineza, da ne spominjem frizuru, šminku. Sve to ima svoju cenu. I to kako sada izgledam ima svoju cenu - govorila je Suzana o finansijskoj strani svog privatnog života potpuno otvoreno, te dodala da se trudi čak i da uštedi na nekim stvarim, te nosi modele domaće proizvodnje na kompenzaciju."

 

Varala sam kada se osetim zapostavljeno i nisam imala grižu savesti: Suzana Mančić šokirala izjavom o neverstvu (FOTO)

 

Mančićeva je priznala i to da joj Simon pomaže oko mesečnog budžeta. Kad zaškripi šarmantna voditeljka se biznismenu iz Grčke obrati za pomoć.

 

Pa naravno da mi Simica pomaže. Svaka žena traži neku brigu, neku pažnju i neku sigurnost. Postoji crni periodi kad ti ništa ne ide od ruke, ne ide ti u životu i misliš sada ćeš da crkneš. Misliš: "Ajde da legnem u grob i da završimo sa tim više". Naravno da će u takvim situacijama, ako te čovek voli, a može, da ti pomogne", objasnila je Suzana u emisiji "Pres Pretres".

 

 

makonda-tracker