Rada Manojlović: Zavide mi na harmoničnoj vezi sa Milanom

1
Folk pevačica Rada Manojlović odgovara na medijske spekulacije o tajnim zagrljijama sa teniserom Novakom Đokovićem i otkriva kako je na njih reagovao njen dečko Milan Stanković
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Prošle nedelje domaće tabloide preplavile su fotografije na kojima se pevačica Radmila Manojlović grli sa našim najboljim teniserom Novakom Đokovićem. Slike su nastale ispred prestoničkog restorana Bolero u trenutku kada je Đoković ispraćao Radu sa žurke na kojoj je mlada pevačica pevala teniserima povodom plasmana domaće reprezentacije u finale Davis kupa. Ove slike, međutim, nisu uzdrmale Radinu vezu sa kolegom Milanom Stankovićem, koja je često na meti dušebrižnika.

- Već dve i po godine sam u divnoj i harmoničnoj vezi, na kojoj nam očigledno mnogi zavide, pa zbog toga i konstruišu takve priče. Milan i ja imamo apsolutno poverenje jedno u drugo i zato ovakvi pokušaju ne mogu da naruše naš odnos. On zna koliko ga volim i da ga nikada ne bih prevarila – kaže Rada za Story i objašnjava kako se našla na zabavi Novaka Đokovića.

- Lepa Brena pozvala me je telefonom jer su teniseri nakon meča u Areni izrazili želju da im ja pevam povodom prolaska reprezentacije u finale Davis kupa. Kao pravi profesionalac, prihvatila sam poziv. Novak je fin, kulturan i lepo vaspitan momak, koji me je samo džentlmenski ispratio sa zabave. Zato nema mesta pomenutim medijskim insinuacijama. Svi teniseri su opušteni i prihvatili su me kao sestru, jer sam im ispunila želju i pevala im u momentu kada je reprezentacija postigla veliki uspeh, što mi takođe laska – priča Manojlovićeva koja je ranije pevala na osamnaestom rođendanu Miloša Ivanovića, brata teniserke Ane Ivanović, te je ujedno postala i omiljena na VIP zabavama srpskih teniskih porodica.

Njena veza sa Stankovićem letos je bila na meti brojnih tabloida zbog Milanovog odnosa sa čelnicima Grand produkcije čiji su oboje članovi. Međutim, isprepletani poslovni odnosi nisu ugrozili rasplamsale emocije ovog para koje su iz dana u dan sve jače.

- Maksimalno uživamo u našoj ljubavi. Sva čula usredsredili smo jedno na drugo i zaista nas ne pogađa ništa što se o našoj vezi piše po medijima. Kada je ljubav jaka, kao što je Milanova i moja, tu emocionalnu silinu teško je opisati rečima – opisala je tada Rada za Story svoj odnos sa Milanom sa kojim još nije započela zajednički život. Njih dvoje za sada se ne opterećuju formalnostima, pa im nije u planu ni bilo kakvo ozvaničavanje harmonične veze kojoj su se maksimalno posvetili.

Nikola Rumenić

makonda-tracker