#Firstlook

Zaslepljujući sjaj: Venčani prsten Serene Vilijams (FOTO)

0

Iako je slavna teniserka želela da pokaže svetu svoju bebicu odevenu u njen omiljeni print, njen venčani prsten odneo je svu slavu i postao tema razgovora širom sveta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznate dame uvek ukradu svu pažnju pošto izgovore sudbonosno da. Njihove venčanice, frizure, cipele, burme... sve su o čemu svet govori danima nakon najromantičnijeg trenutka u životu jedne žene.

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Isto se trenutno događa i kada je Serena Vilijams u pitanju.

 

To može samo Serena Vilijams: Nećete moći da poverujete u čemu je teniserka išla do oltara (FOTO)

Tata zna koliko volim ovaj print", napisala je kraj neodoljive fotografije ponosna majka i supruga, ali nešto drugo je ipak uspelo da bude u pravom planu.

Svet je apsolutno očaran prstenom Serene Vilijams. "If you liked it, then you should have put a ring on it" peva poznata pesma, zbog čega se može zaključiti - on je voli i više nego što bilo ko od nas može i da zamisli.

 

Za venčanje od milion dolara, mlada je morala poneti bar dva: Venčanica Serene Vilijams - ni sama nije sanjala da će ikada obući išta slično (FOTO)

 

Slavni par osim u bračnom već uveliko uživa i u porodičnom životu, te je centar njihovog sveta ćerkica Aleksis Olimpija.

 

makonda-tracker