Detalji

Za venčanje od milion dolara, mlada je morala poneti bar dva: Venčanica Serene Vilijams - ni sama nije sanjala da će ikada obući išta slično (FOTO)

0

Serena Vilijams izgovorila je sudbonosno da izabraniku njenog srca u venčanici za koju tvrdi da izgleda upravo suprotno od svega što bi inače izabrala za sebe...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U pitanju je kreacija Sare Barton (Sarah Burton for Alexander McQueen) od vrtoglavih 2,6 miliona dolara posuta svetlucavim nakitom.

Za modni magazin Vog, Serena Vilijams otkrila je:

Otišla sam u London da se nađem sa Sarom i zaljubila sam se u samu liniju venčanice, izgledala je poput balske haljine, nisam se ni nadala da ću izabrati takvu varijantu, totalni mi je opozit."

Venčanje sa tematikom Lepotice i zveri: U bajkovitom okruženju Serena Vilijams izgovorila sudbonosno da (FOTO)

 

Teniserka je zatim nastavila:

Dopala mi se ideja da se udam u spektakularnoj balskoj haljini, a ova je zaista nešto posebno."

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Ti si žena za sva vremena, ne samo u sportu, mislim i kao majka i supruga. Toliko se radujem idućim poglavljima naših života. Čitavog svog čekao sam upravo ovaj trenutak, to nisam ni znao. Sve što sam uradio, sve na šta sam ponosan, sve što sam stekao za ove 34 godine, nije ništa u odnosu na to što se dogodilo danas", uputio je Aleksis Ohanijan Sereni, objavivši fotografiju sa venčanja.

makonda-tracker