nije dala svoje

Zbog nje postao je glumac, a ona strašno ljubomorna: Radmila Savićević imala samo jednu ljubav o kojoj je brinula do poslednjeg dana svog života (FOTO)

0

O njenim ulogama svedoče brojna priznanja, ali o njenom ljubavnom životu se malo znalo.

foto: Printscreen

Sećam se kad mi je pričao kako je Rada sekla kulise u Niškom pozorištu jer je u to vreme bila veoma ljubomorna. On je bio popularan i lep glumac, igrali su zajedno u mnogim predstavama, ali kad bi Boža imao scenu s nekom mladom i lepom koleginicom, ujna bi probušila kulise i gledala šta radi na sceni, pa bi mu posle predstave prebacivala kako je mogao malo manje da steže u zagrljaj tu partnerku. Doduše, po njenoj verziji, samo je razmicala kulise, ali on je tvrdio da je pravila rupe na njima kako bi imala bolji pogled na scenu. Bila je neverovatno duhovita, imala je veoma dobro pamćenje i baš je bila, što bi u Crnoj Gori rekli: žena čo’ek. Žena laf! – ispričala je novinarka Nataša Mijušković kojoj je Radmila bila ujna, a prenosi dnevno.rs.

Smrt pod nerazjašnjenim okolnostima: Nakon svađe sa suprugom, glumica pronađena mrtva na obali (FOTO)

 

Ipak oni nisu imali dece.

 

Božidar se kao mlad razboleo, a ona je sve vreme brinula o njemu. Radmila je preminula 2001. godine, a on ju je nadživeo samo nešto više od godinu dana

makonda-tracker