Mogu da ih čuvam koliko god hoću...

Slavni glumački par pokušao da objasni ćerkicama zašto su im roditelji popularni: Očinske brige Vojina Ćetkovića

0

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, osim što su među omiljenim glumcima naše zemlje, jedan su i od najvoljenijih i najskladnijih parova scene, te ih javnost prati s velikom pažnjom...

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Kako njihove ćerkice Vera i Mila polako odrastaju, poznati roditelji sve više shvataju da ih je jako teško zaštititi od svega što slava nosi sa sobom.

Mogu da ih čuvam koliko god hoću, ali one idu u školu i druže se sa drugom decom. Pokušali smo da im objasnimo zbog čega su im roditelji popularni, ali mislim da još uvek toga nisu svesne. Do sada nisu imale, Bogu hvala, problema zbog našeg posla, ali ne sumnjam da će ih biti, pošto smo mi takvo društvo", u jednom intervjuu izneo je svoje mišljenje Vojin Ćetković.

Sloboda Mićalović: Žena čuva porodicu od uništenja

 

Takođe, Sloboda i Vojin daju sve od sebe da ih zaštite i od kiča koji je sveprisutan u današnjem društvu, te popularni glumac ističe kako ga je pomalo strah što njegove mezimice odrastaju u ovakvom vremenu.

foto: Damir Dervišagić

To im je što im je, na to ne mogu da utičem. Ja sam rastao u fantastičnom društvu, pa se dogodio raspad. Kada sam postao punoletan, narednih deset godina smo ratovali, pa me ni to nije zaoblišlo. Da li je ovo vreme bolje ili lošije od onog u kome sam se ja formirao kao čovek, ne znam", zaključio je on.

 

makonda-tracker