svi strepe

Fanovi u šoku: Dragan Bjelogrlić neće preživeti sledeću epizodu Senki nad Balkanom? (FOTO)

1

Mnogobrojni fanovi ove serije su se, kako tvrde, domogli scenarija po kojem inspektor Tane zaista umire. 

foto: Fonet
foto: Fonet

Vatreni fanovi „Senki nad Balkanom“ ne žele da sačekaju nedelju uveče i da pogledaju novu epizodu kao sav normalan svet, već su preko svojim izvora uspeli da dođu do scenarija i sadržaja petog nastavka.

 

One čine da danima razmišljamo o Senkama nad Balkanom: 3 glumice o kojima danas priča cela Srbija


Osnovno pitanje je hoće li glavni junak inspektor Tane, koga igra producent, reditelj i glavni glumac Dragan Bjelogrlić, preživeti.

 

Mnogi su ubeđeni da neće, a i sadržaj koji je procurio dodatno podgreva sumnje fanova. Na kraju prošle epizode njega prebijenog bacaju u jezero.

 

foto: Marina Lopičić

Krojač daje Alimpiju, alijas Kaluđeru, negative Petra Živkovića i kaže mu da je ubio policajca koji mu ih je doneo. Kaluđer mu savetuje da se skloni iz Jatagan male na neko vreme", tvrde fanovi.

Zbog njih su Senke nad Balkanom glavna tema među ženama: Trojica glumaca zbog kojih je ovo naša nova omiljena serija


Nismo ni na pola prve sezone „Senki nad Balkanom“, a već se po uzoru na serijal „Igra prestola“ pojavio sadržaj nove epizode serije koja će se emitovati do Nove godine.

 

Počinje romansa jednog glavnog junaka s misterioznom ženom. Inspektor Stanko Pletikosa ispituje Avrama, koji deluje kao mentalno poremećen, i saznaje da mu je nestao kolega, koji je možda i ubijen", pišu fanovi.

Oni se nakon objavljivanja trejlera, u kom nema Taneta, bave i princom Đorđem Karađorđevićem.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Stefan Jokić

Nemojte zaboraviti da se često pominje kako je Petar I Karađorđević navodno bio mason. Samim tim, njegova deca su luftoni (deca masona koja to postaju po rođenju). Verujem da je Bjela i taj deo „istorije“ iskoristio. A simbol koji Avram ima istetoviran na ruci simbol je društva Tula. Tipujem da je ubica doktorka Bojana, moguće je da je i ona u nekom tajnom društvu. Avram je samo saučesnik. Nevena i Violetu ubile su različite osobe"; tvrde fanovi serije.

 

„Senke nad Balkanom“ Dragana Bjelogrlića emitovaće se u Americi. Sa „Kobra filmom“, kako saznajemo, kontaktirala je jedna velika distributerska kuća u želji da otkupi prava za emitovanje.

 

Svi znaju za njegove uspehe, a malo ko istinu: Da bi uspeo u svojim projektima Dragan Bjelogrlić preuzeo je očajničke mere (FOTO)


Jedna od najpopularnijih domaćih serija, pored zemalja bivše Jugoslavije, osim Hrvatske, imaće svoju premijeru i u Rusiji. U Hrvatskoj seriju publika može da prati samo preko jedne internet platforme. Inače, u toku su pregovori o prodaji serijala televizijama u Evropi preko jedne od najvećih kuća u Italiji, koja će potom „Senke“ plasirati u Francusku i Englesku.

makonda-tracker