FOTO

Već dve godine ljubi lepu pevačicu: Dopada li se i vama zvanično najseksepilniji muškarac na svetu?

0

Od činjenice da je dobio laskavu titulu još je lepši način na koji je on reagovao na tu vest...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kantri muzičar Blejk Šelton (41) najnovije je ime na spisku slavnih faca koje je magazin People proglasio najseksepilnijima na svetu.

 

- Mora da im ponestaje ljudi - bio je skroman Šelton kada je saznao da je baš on dobio ovu laskavu titulu. - Vau, spali ste na nekoga ko je asimetričan!

 

Verovali ili ne, ovaj čovek je sada frajerčina: Glumac smršao do neprepoznatljivosti - čak ga ni paparaci više ne prate (FOTO)

 

Ovog meseca, zgodni muzičar slavi dve godine srećne veze s pevačicom Gven Stefani, a proteklih nekoliko meseci šuška se čas da oni čekaju bebu, čas da čekaju blizance, a čas da pokušavaju da se ostvare kao roditelji. Par se nije oglašavao povodom pisanja medija, ali Gven nije odolela prilici da se pohvali svojim najseksepilnijim muškarcem na svetu!

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Ona je, naime, na Instagramu objavila njegovu fotografiju i istakla da je on njen najbolji prijatelj i da je ona najsrećnija devojka na svetu.

 

Pre Blejka, ovom titulom mogli su da se pohvale Dvejn Džonson, poznatiji kao Stena, zatim Adam Levin iz benda Marun 5, Džoni Dep (dvaput), Hju Džekmen, Met Dejmon, Džordž Kluni (dvaput), Metju Mekonahi, Džad Lou, Ben Aflek, Pirs Brosnan, Bred Pit (dvaput)...

 

makonda-tracker