ne krije u čemu je tajna

Verovali ili ne, ovaj čovek je sada frajerčina: Glumac smršao do neprepoznatljivosti - čak ga ni paparaci više ne prate (FOTO)

0

Duhovitog glumca svi su upamtili kao simpatičnog debeljucu, zbog čega su milioni zapanjeni zbog njegovih novih fotografija. Spremite se za šok.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Džona Hil oduvek je kuburio s kilogramima. Otkad se pojavio, njegova težina varira, ali uvek je bio puniji. Za potrebe filma 21 Jump Street svojevremeno je smršao, ali smo ga ubrzo ponovo videli s viškom kilograma.

 

Izgubio 35 kilograma za samo 70 dana: Brenin sin sve šokirao transformacijom (FOTO)

 

I to nikome nije smetalo, jer su njegovi obožaoci bili oduševljeni svakim njegovim filmom i ulogom. Međutim, očigledno je smetalo Džoni, koji je promenio način ishrane, počeo da vežba i uspeo da smrša do neprepoznatljivosti!

 

foto: Profimedia

Pre nekoliko godina, svi su pisali o Hilu jer se pročulo da se odrekao honorara samo da bi dobio priliku da igra u filmu Martina Skorsezea (Vuk s Vol strita). Danas svi svetski mediji pišu njemu jer je njegova transformacija možda i najšokantnija u svetu slavnih - on danas izgleda tako dobro da bi bez problema mogao da glumi nekog superheroja.

 

Nastavak, nove fotografije i Džonin recept za mršavljenje naći ćete na sledećoj strani.

 

makonda-tracker