Nakon četiri meseca bračne idile

Treći razvod Borisa Novkovića: Verovaću u pravu ljubav zauvek

0

Prošlog leta u Pragu pod kišobranima, Boris Novković zakleo se na večnu ljubav Ines Katić. Ipak, četiri i po meseca nakon toga, pevač se razvodi po treći put...

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Boris Novković ove godine sa Ines Katić podneo je zahtev za sporazumni razvod braka. Iako je bio uveren da je "konačno pronašao onu pravu", i toj ljubavnoj idili nakon četiri meseca došao je kraj. Utučeni Boris ljubavne boli lečio u je društvu prijatelja na šanku zagrebačkoga kafića. Te noći, prijateljima je priznao da je raskinuo s devojkom... Oni su mislili da će ljubavnici izgladiti trzavice, ali Novković im je priznao da je njegova romansa definitivno završena.

 

Ne odustaje od ljubavi: Nakon tri propala braka, Boris Novković ponovo zaljubljen

 

Da se razvodi treći put, od Ines Katić, dalo se naslutiti četiri i po meseca nakon njihove svadbe, koja je bila na Pagu prošlog leta pod kišobranima. Tada, on je fanovima poručio sledeće:

Ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvek i ponovno dati celog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti, peti i deseti put! Verovaću u pravu ljubav zauvek! I nema drugog komentara", napisao je Novković.

Dok je bio u ljubavi s Ines, rekao je da "se oseća sjajno i ispunjeno pozitivnom energijom".

 

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic) on

Novkovićev prvi brak bio je s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović, a trajao je pet godina. Nakon toga devet godina bio je u braku s novinarkom Lucijom Matić. S njom ima dva sina. Potom se zaljubio u slikarku Ivu Višošević, zbog koje je pukao drugi brak. S Ivom je prekinuo nakon tri godine. Nekoliko meseci upoznao je Ines. Počeli su da se dopisuju na društvenim mrežama, a ubrzo se i zaljubili.

makonda-tracker