skromna

ŽIVOT PRE KRALJEVSKE PORODICE: Znate li čime se Kejt Midlton bavila pre udaje za princa Vilijama? IZNENADIĆETE SE!

1

Tokom poslednjih nekoliko godina često smo u prilici da viđamo fotografije Ketrin Midlton snimljene na važnim društvenim i kraljevskim događajima. A da li ste se ikada zapitali kako je izgledao njen život pre svetske slave?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre odlaska na fakultet, gde je i upoznala muža, Kejt je odlučila da godinu dana pauzira sa obavezama, pa je to vreme provela putujući po svetu, a najviše je boravila u Čileu i Italiji.

 

Nakon što je 2005. godine diplomirala istoriju umetnosti, Kejt je kratko radila za svoje roditelje. U porodičnom poslu njena zaduženja bila su dizajniranje i produkcija kataloga, ali i marketing i fotografija.
 

Nakon toga preselila se u London, gde je na pola radnog vremena radila u prodavnici dečije odeće.

 

foto: Profimedia

Bivša vlasnica ove radnje kasnije je izjavila kako se Kejt ponašala vrlo zrelo i prizemno na poslu, uprkos neprestanoj pratnji novinara zbog svoje kraljevske veze.

 

Kasnije je odustala od posla, jer je navodno želela više vremena za sebe, iako kruže glasine da je u to vreme razmišljala o fotografskoj karijeri.

 

Krajem 2010. godine kada su Vilijam i Kejt objavili da su se verili, izjavila je da se oseća jako nervozno, ali da je uprkos tome spremna da brzo uči i naporno radi.

 

 

 

makonda-tracker