progovorila o psihičkoj torturi

Potresna ispovest Nine Morić o pokušaju samoubistva i gubitku starateljstva nad sinom: Oduzimanje života nije mi bio cilj

0

Manekenka Nina Morić prvi put progovorila je o gubitku starateljstva nad sinom, ali i noći u kojoj je navodno pokušala da izvrši samoubistvo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nina Morić već dve godine proživljava pravu dramu o kojoj je tek sada odlučila da javno progovori. Hrvatska manekenka s italijanskom adresom bori se za starateljstvo nad svojim petnaestogodišnjim sinom kog je dobila u braku s Fabriciom Koronom. U intimnoj i potresnoj ispovesti četrdesetjednogodišnja manekenka progovorila je o psihičkoj torturi kroz koju prolazi otkako joj je italijanski sud u Milanu oduzeo sina.

 

- Oduzeli su mi sina. Viđam ga jednom nedeljno u strogo kontrolisanim uslovima - izjavila je Nina za portal CoverStyle.

 

Do ovakvog raspleta situacije došlo je nakon što se u aprilu 2015. godine Nina navodno pokušala da izvrši samoubistvo. O posrnulom činu manekenke raspisali su se italijanski mediji, ali ona tvrdi da joj samoubistvo nije bio cilj.

 

- Nikad nisam želela da se ubijem. Te noći sam se u stanu, nažalost, posvađala sa svojom majkom i popila tablete za smirenje, a moj sin, koji je sve to čuo i video u strahu je nazvao svoju drugu baku Gabrijelu koja je pozvala policiju i zapretila da će sve učiniti da mi sin bude oduzet - ispričala je Nina.

 

Ponudio mi je pomoć u zamenu za novac ili seks: Nina Morić na meti prevaranta (FOTO)

 

Njen jedinac od tada živi s majkom njenog bivšeg partnera koja je, kako tvrdi Morić, oduvek imala averziju prema njoj. Nazivala ju je narkomankom i propalicom, a svaki Ninin pokušaj da uspostave kontakt oko deteta Gabrijela je odbijala.

 

Očajna manekenka uprkos svim nedaćama odlučila je da hrabro nastavi borbu za povratak starateljstva nad sinom, a za pomoć planira da se obrati nadležnim hrvatskim institucijama i ambasadama, ali i Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu.

makonda-tracker