20 godina od smrti

PREBRZA VOŽNJA ODVELA GA JE U SMRT U 28. GODINI: Tragičan kraj jedne od najvećih regionalnih zvezda potresao je čitav Balkan

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Avetni Todor

31-10-2018 17:41h
Zvezda??? Pa on nije znao da hoda u cipelama ,o kakvoj Vi zvezdi govorite.
Istina poginuo je mlad,ali on je vozio a ne ja...
Proglasiti nekoga zvezdom za blejanje je van svake pameti.

Milena

31-10-2018 22:47h
@Avetni Todor
Po niku ti se vidi da si avetna osoba, koja nema veze s mozgom.
Nebojsa, za tvoju informaciju nije vozio , nego je bio na zadnjem sjedistu, sa djevojkom koja je zajedno s njim nastradala.

miroslav

01-11-2018 09:24h
@Avetni Todor
Retardu bez mozga, kupi Kijinu knjigu i slusaj Daru Bubamaru. Montenigersi su bili carevi za razliku od turbo folka, Brace Djogani , Dr Igija i ostalih s**nja.

Avetni Todor

01-11-2018 09:29h
@Milena
Vazno je da se ti prosipas sa pameti,mi koji nesto znamo nismo bitni.
Svi u autu su bili razvaljeni od droge i nisu se vracali iz trece smene vec sa narko zurke...
Zahvaljujici njegovom bratu poznatom fudbaleru,droga nije pominjana.
Govoriti o pevackim ili bolje reci recitatorskim kvalitetima je gubljenje vremena.
On i onaj penzionisani hipik sto je blejao sa njim nisu mogli u CG da skupe 5 pijanaca ispred dragstora. U Beogradu ma koliko bio los uvek ces naci 50 budala koje boli uvo ko nastupa,vazno je da nastupa.

Avetni Todor

01-11-2018 17:06h
@miroslav
Carevi? Cinjenica je da su jednog od tih tvojih careva skupljali po cesti a za ovog drugog skupljaju donacije da ga izlece,toliko o carevima.
Ostali likovi koje pominjes su iz iste kante za smece,za razliku od tebe ja kontejneru prilazim samo kad treba da bacim nesto a ne kada treba da uzmem nesto.

severni

31-10-2018 23:39h
Uopšte ne žalim kad neko divlja za volanom i pogine. Pogotovo ako ne strada neko nevin. A naročito me baš briga ako je pijan ili drogiran ili oba.

svasta

01-11-2018 05:38h
Da je bio pametan, danas bi bio ziv. A zvezda je bio mozda samo u maminom i tatinom oku!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: