Šokirala

Da jedan Tito s onim svojim držanjem tako dobacuje: Seka Sablić nikada neće zaboraviti ovu neprijatnost (FOTO)

1

Josipa Broza Tita mnogi pamte po svojim izvandrednim delima. Međutim, Seka Sablić je doživela iskustvo koje je iznenadilo sve. 

 

foto: Damir Dervišagić

Glumci ulaze u krizu, pa sam tako i ja osamdesetih bila u krizi. Očekuješ da te tad pozorište, koja je tvoja porodica, podrži, ali tad u Ateljeu 212 nije bilo tako. I toliko sam se loše osećala da sam želela da ostavim glumu i bavim se nekim drugim poslom. Tad je stigao poziv Relje Bašića da glumim Sonju u "Ujka Vanji" pa me spasao. Iako mi nije bilo lako da stalno putujem, jer na kraju ipak nisam odustala od angažmana u Ateljeu 212", ispričala nam je Sablić.

Jelisaveta Seka Sablić: S godinama sam stekla mir

 

 

Protiv golotinje na filmu ili u predstavama nema ništa, ali kaže da njoj nisu puno tražili da se skida.

 

Ljudima sam valjda bila odbojna za nešto tako. I onda, kad sam u "Maratoncima" čula reditelja Slobodana Šijana kako treba da se skinem, nije mi bilo dobro. Prvo sam pomislila što će reći roditelji, znam da bi me mama grdila, ionako je imala dosta komentara, pa šta će reći komšije, prijatelji... Šijan me umirivao da nisam potpuno gola, nego samo iznad pojasa. Onda sam ja rekla da ću publiku privući na oči, da me gledaju u oči, ne grudi."

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker