emotivno

Zato, prijatelju, ne prihvatam da te nema jer mi je valjda tako lakše: Toni Cetinski uputio dirljivu poruku Tošetu Proeskom (FOTO)

0

Prošlo je skoro deset godina od smrti legendarnog pevača, ali bol koji njegovi prijatelji proživljavaju nije. Toni Cetinski napisao je ovom prilikom pismo koje je rasplakalo region. 

foto: Profimedia

Anđeli postoje, ali pošto svi nemaju krila, ponekad ih zovemo prijatelji, a ti si jedan od njih.
Ako te netko pita od naše ljubavi što smo hteli, ti im reci da smo bili najbolji prijatelji.
Ako ti ikada gorko zaplače oko, ako te netko povredi duboko, ako ti ikad zadrhti duša, ako nema nikoga da te sluša, ako ikad vrisneš u snu, nazovi me i ja biću tu!


Ljubav je velika, ali prijateljstvo još veće. Ljudi se u životu slučajno sreću, a onda zajedno dele sve, reka života ih odnese drugim ljudima, ali im srca zauvek ostaju kraj pravih prijatelja!

 

Tošetovi roditelji: I dalje ne možemo da verujemo da ga nema


Možda u životu krenem drugim putem, možda tamo nađem bolji život, ljubav, sreću, ali znam da tamo takvog prijatelja imati neću!


Nikoga ne možeš naterati da te voli. Jedino što možeš činiti je da dopustiš biti voljen. I nije najvažnije šta imaš na putu života već koga.


Nasmeši se kad me vidiš, ostanimo prijatelji. Jer nitko ne zna što smo hteli, jer nitko ne zna što smo bili… Naše je prijateljstvo poput dvorca od peska: teško ga je izgraditi, lako uništiti, prekrasno obnoviti!


Ja sam ti prijatelj kad loše krene. Kad god poželiš ti potraži mene, svetlo u mraku tvoja sam sena i večni prijatelj za sva vremena.

makonda-tracker