šokantna ispovest

Prijatelj Kejt Midlton sve zapanjio: Ona strahuje da će završiti kao princeza Dajana, stalno mašta da pobegne s decom

0

Kako je nedavno objasnio izvor blizak vojvotkinji od Kembridža, supruga princa Vilijama zna previše tajni kraljevske porodice, a jedna osoba je navodno već stradala jer joj se Kejt poverila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton živi u strahu da će slučajno nastradati u saobraćajnoj nesreći, otkrio je jedan porodični prijatelj, piše YourNewsWire.com, a prenosi Stil.

 

Svi čekaju Harijevu i Pipinu reakciju: Odluka princa Vilijama i Kejt Midtlon koja je Britance ostavila bez reči


Navodno, kraljica Elizabeta je rekla Kejt da je ispunila svoju svrhu nakon što je rodila drugo dete - princezu Šarlot. Prema izvoru, Kejt je bila šokirana ovim rečima i počela je da se plaši da će završiti isto kao princeza Dajana.

Položaj obavezuje vojvotkinju da ne sme ni da se požali prijateljima, a kada istakne da joj je zbog toga teško, dobija odgovor da je znala i prihvatila život u kraljevskoj porodici takav kakva jeste. Budući da je tradicionalista, Kejt želi sve da uradi kako treba, a tokom prve trudnoće, počela je da shvata šta se zapravo traži od nje.

 

foto: Profimedia

Kejtina bolničarka nije počinila samoubistvo", tvrde izvori, misleći na Jasintu Saldanu, sestru koja je radila u bolnici Kralj Edvard VII, a tragično je preminula 2012. godine.

- Kejt joj se otvorila i otkrila joj zastrašujuće tajne. Bila je usamljena i nije imala sa kim da razgovara mesecima. Medicinska sestra je ubijena da bi ćutala i da bi Kejt naučila lekciju. Sada ne razgovara ni s kim - kaže izvor.

 

Kejt nosi prsten princeze Dajane, koji je princ Vilijam nasledio nakon majčine smrti 1997. godine, ali veruje da mora da ga nosi samo da bi uvek znala da je sledeća.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker