ekskluzivno za Glossy

BIO JE NAŠ LIČNI HEROJ: Porodica Rođe Raičevića progovorila o najdubljim emocijama i velikoj tragediji koja ih je zadesila pre 18 godina (FOTO)

2

Na današnji dan pre 18 godina preminuo je jedan od najpoznatijih kantautora devedesetih godina - Rođa Raičević. Napustio nas je prerano, u 44. godini života, a ostao je upamćen po mnogim hitovima, ali i po preranom i misterioznom odlasku.

foto: Youtube Printscreen

Zoran Raičević Rođin bratanac ispričao je prošle godine kako i po čemu pamti svog strica:

 

Pamtim ga kao čoveka koji je uvek bio vedar i nasmejan, raspoložen za druženje. Čoveka velikog srca dobre i duše koji je bio tu za sve najbliže.Lep, sa manirima gospodina i glasom koji nikada neću moći da zaboravim“ .

Posle 15 godina smrt Rođe Raičevića je i dalje nerazjašnjena: Bio je na vrhuncu slave, a onda ga je zadesila tragična sudbina

 

Takođe neguje uspomenu na njega i ne dozvoljava joj da nestane :

 

Svaki put kada bih pomislio na njega,u meni bi se probudile najsnažnije emocije. Bio je  moj lični heroj. Neko sa kim je vreme drugačije prolazilo, neko ko bi mi kao dečaku ispunjavao sve želje činio da se osećam posebno, voljeno- jednostavno drugačije. Zaista je imao takvu harizmu i energiju i nikada ga neću zaboraviti." 

Zoran otkriva kakav je Rodoljub bio van scene-privatno, te prema čemu je ovaj ne prežaljeni muzičar imao najviše sklonosti i šta ga je najviše interesovalo u životu:

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker