prekinula tišinu

Nakon smrti Hjua Hefnera, po prvi put se oglasila i njegova supruga: Pored njega sam se osećala voljeno svakog dana, sada mi je srce slomljeno

0

Legendarni Hju Hefner premino je prošle nedelje, a njegova udovica Kristal Haris sada se po prvi put oglasila u javnosti.

foto: Profimeda
foto: Profimeda

Nakon smrti Hjua Hefnera spekulisalo se u javnosti kako će njegova supruga ostati bez novca, da joj se nije isplatio brak iz interesa....

 

Posle raznih komentara, oglasila se i Kristal i ispričala kako se zaista sada oseća kada je posle pet godina braka postala udovica:

- Hju he bio heroj Amerike, otvorio je svoju dušu i dom za celu naciju. Osećala sam koliko me voli, i ja njega mnogo volim. Sada imam osećaj kao da mi je srce slomljeno. Hju je promenio i sačuvao moj život, bio je moja vodilja. Neizmerno sam zahvalna zbog vremena koje sam mogla da provedem sa njim, da ga držim za ruku i uživam u njegovoj ljubavi. Učinio je da se osećam voljenom svakog dana, nikada na svetu neće postojati neko kao što je bio Hju. - poručila je Kristal za People.

 

Hju Hefner: Voleo bih da sam ranije saznao za moju bolest

 

Hju i Kristal bili su u braku pet godina, iako su u početku imali manjih problema pa su čak i odložili venčanje, poslednjih godina delovali su zaista srećno.

makonda-tracker